MENU CLOSE

Professionelle Promo Film

Fortæl hvem du er med fantastisk video-materiale, som udstråler din virksomheds unikke personlighed og engagerer dine kunder.

Vi laver film til virksomheder til brug på online platforme som sociale medier og hjemmesider.

Sound Designer

Benjamin Rozilio

Benjamin er lyddesigner fra Sonic College i Haderslev og arbejder med at tænke lyd strategisk, sammen med det visuelle udtryk. Han har udviklet lydlige identiteter til virksomheder, og hjulpet dem med at tage kontrol over lyd og musik som kommunikationsredskab og brand-asset.

Visual Storyteller

Frederik Birn

Frederik er Visual Storyteller fra VIA Film & Transmedia i Aarhus. Han har mange års erfaring med filmproduktion og ved hvordan man skaber filmiske udtryk, og udvikler dem i en branding kontekst.

“In 2019, video traffic will account for 80% of all consumer traffic on the internet”

– forbes.com

Hos os får du hele pakken.

Vi varetager hele filmproduktionen fra ende til anden – plus lidt ekstra.

 • 5.999

  Promo Filmen

 • Vi kommer ud til dig og filmer samt optager lyd - det tager ca. 2 timer. Vi klipper et "First Cut" og du får derefter én feedback-runde, hvor du har mulighed for at komme med rettelser til filmen. Projektet klippes derefter færdigt og vi leverer en færdig film til dig - klar til den røde løber!

 • Som noget særligt får du speciallavet musik og lyd til din film, samt rådgivning omkring hvordan du kan forstærke dit brand med lyd.

 • Denne pakke er til dig, som allerede har ideen til filmen. Har du brug for rådgivning, ideudvikling eller en hel video-strategi til sociale medier, tilbyder vi også dette i pakken "Det Store Skud".

 • 8.999

  10 Små Film

 • Vi kommer ud til dig og filmer samt optager lyd i ca. 2 timer. Vi optager så meget som muligt, tager det med hjem og klipper 10 små film, som du kan bruge som "micro content". Disse videoer er skræddersyet til sociale medier og perfekte til generel markedsføring.
 • Længden på videoerne er variable og afhænger af materialet - typisk 5-60 sekunder.
 • Du kan selvfølgelig komme med ønsker om de klip, du gerne vil have!

 • Som noget særligt får du speciallavet musik og lyd til din film, samt rådgivning omkring hvordan du kan forstærke dit brand med lyd.

 • Kontakt os for pris

  Det Store Skud

 • Har du brug for flere optagelser, locations, eller feedback-runder? Eller hjælp til at udvikle den perfekte ide til en film, som løfter dit brand til nye højder på sociale medier?

 • Vi er specialiserede i storytelling og branding, og elsker at rådgive om din virksomhed og ideudvikle nye koncepter til film, som fanger kernen af hvem du er og viser det frem til dine kunder på en spændende og original måde.

 • Der er ingen tvivl om, at de bedste film kommer fra de bedste ideer!

 • Som virksomhed er det idag utroligt vigtigt at have en stærk og gennem tilstedeværelse online. Som en del af pakken kigger vi på din virksomhed og rådgiver om hvordan du bedst bruger sociale medier til at opnå dine mål.

 • Kontakt os for et uforpligtende møde og tilbud.

Lyd-Branding

Lyd-branding handler om hvordan din virksomhed lyder og bliver genkendt. Hos os er lyd-branding en del af alle vores pakker. Vi skaber en unik lydlig profil til din film, som forstærker den stemning du gerne vil udtrykke, og som passer perfekt med din virksomheds værdier. På den måde bliver dit brand dybere, stærkere og endnu mere genkendeligt.

Her er der mulighed for at udvide din virksomheds lydlige profil med et lydlogo og en jingle. Kontakt os for mere information.

“Lyden passer bare 100% til det man ser uden at den trænger i foregrunden. Den støtter det optiske. Synes jinglen er som jeg arbejder, først rolig, betænksom, og når idéen er der så er lyden der.”

– Sarah Philipp, Philipp-Rod Architecture

Kontakt os

Skal vi filme for dig?

Send os en mail for et uforpligtende møde og tilbud på din egen unikke video.